Pivní bary

Pivní bar Chýše

Zdravím všechny příznivce dobrého piva. V sobotu 21.12.2013 v čase předvánočním jsem rozhodl a volba padla na Pivní bar Chýše, ul.Mlaznická, Praha 8 Čimice.

chyse

Dopravit se zde je bezproblémové, MHD, vše jednoduché a rychlé. Na čepu 4 druhy piva tak jak bylo avizované. Piva dvou pivovarů Sv.Norbert Strahov a Pivovaru Matuška. Pivní bar je skutečně jako rodinné posezení, přijemná obsluha, hlavně rychlá, při příchodu až moc rychlá ale to je v pořádku. Samozřejmě bar nekuřácký, takže asi aspoň podle mně, tak jak má být. Na čepu bylo:

  1. Speciální polotmavé jantar – Sv.Norbert , alc. 5,3%
  2. Speciální tmavé pivo – Sv.Norbert ,
  3. Hefeweizen – Pivovar Matuška, alc. 5,5%
  4. Apolo Galaxy

Po pravdě řečeno, návštěvu jsem výlučně chtěl absolvovat z důvodu ochutnávky piva pivovaru Sv.Norbert. Musím říct, „jantar“ skvělé pivo, chuť, aroma, super. Jako příznivce tmavého piva, mně naprosto uchvátil tmavý ležák, vynikající, vřele doporučuji ochutnat, či už tady nebo přímo v pivovaru. Ochutnal jsem něco taky z Pivovaru Matuška, ale jen silně okrajově proto nebudu zde toto hodnotit. Návštěvu tohoto baru můžu doporučit, jedině co můžu trochu pohanit je čepování silného piva do 0,4 l co si myslím není úplně ono, a je to poměrně silná nálož, takže tak. Doporučuji k návštěvě, otevřeno od 16.30 – 24.00 nebo taky individuálné, podle zákazníků.

Pivu zdar

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *